Rundtur

Hejsan bloggen ! :)
Idag har jag varit i typ hela västerås och E-tuna på jakt efter en ny kyl och frys! (roligt inlägg detta kommer bli , men men ) <3 HAAHAHHAH!
ska nog hjälpa dom andra i familjen att ställa in sakerna i dem ! <3
Bjuder på en bild jag o maja tog i somras! (inte för att det har nåt med inlägget att göra men)
KRammmm :D

Hej!

Vilken bra rubrik va?
idag har jag varit på Erikslund med Tilde.. Tyvärr så hittade jag inte någonting som jag hoppats på nu när de är mellandagsrea.. Men jag ska ändå till stan på torsdag så då får jag hoppas på att jag kanske hittar något!
När vi var klara på Erikslund så skulle vi möta mina föräldrar på Ikea. Men de gick inte så bra eftersom att vi inte ens hittade ingången:S Så vi gick in i genom kassorna, men tillslut hittade vi ialla fall dom..
Men nu är vi alla fall hemma och chillar lite vid min data:)
Kram Julia

hej

Hejsan, Eftersom att Maja är på innebandycup så får jag stå för all uppdaatering.
En sak som jag har märkt nu är att det är lite svårt att försöka hålla igång 2 bloggar samtidigt, men jag ska försöka så mke jag kan denna vecka ( fram tills på söndag ).
Jag hoppas att alla har haft en bra nyårsafton med massor av fina fyrverkerier <3
Tänkte lägga upp en bild från när vi skickade upp Khom Loyer C:

Dom är verkligen jättefina <3



Puss o kram / Julia ;*

Innebandycup

Hej! Väcktes tidigt av pappa, ingen aning varför..
Ropades ner och fick fixa amerikanska pannkakor, mumms! Finfin frukost enligt mig♥
Åker på innebandy cup med laget idag, vilket betyder att Julia kommer stå för all uppdatering. Riktigt kul ska det bli, hoppas att det går bra för oss också. Har lite att göra innan vi åker, packa osv. Vi höres :)


2012

Morning,vaknade runt kvart i tio och åt nyss brunch med familjen. Kontaktade Amanda , och bestämde vilken tid vi ska träffas i stallet. Blir även att rida utomhus nu när det snöar lite smått, wihoo!

Kvällen igår spenderades i innerstan med lite trevligt folk. Bla. med 2 väldigt fotointresserade människor, vilket passade mig perfekt. Disskuterade lite smått osv. Åt, spelade tv-spel vilket jag inte var så bra på haha, skrattade åt yt videos m.m! Gick sedan ut och såg på raketer och massor av Khom Loyer som skickades upp för att fira att ett nytt år hade annlänt.


Sommarbild, men jag gillar den.

Vill samtidigt passa på att länka till min kompis Diana.

RSS 2.0